De reis is voorbij…

De reis naar Regensburg heeft plaatsgevonden. Met z’n tweeën zijn we met een Flixbus in ongeveer 11 uur van Amsterdam Sloterdijk naar Regensburg gereden.

Omdat we ongeveer rond elf uur in de late avond opstapten, was het eerste deel van de reis in het donker. Als je in staat bent om in de bus te slapen, was dit dus een ideale manier om uitgerust aan te komen. Er was nog een voordeel, ondanks een aantal stops in Duitsland, hoefden we nergens over te stappen. Geen aansluiting die je kon missen, ideaal.Atiqueshot-2016-06-28-[01-05-22]

Vanwege wat wegwerkzaamheden kwamen we met ongeveer een uur vertraging aan op onze bestemming, als eerste zouden we onze koffers op het station in bagagekluizen achterlaten, zodat we de eerste dag zonder zeulen al de Altstadt konden gaan bewonderen.

Dit was niet zonder reden, want we wilden ons eerst melden bij het VVV-kantoor van Regensburg, hier stond ons een kleine verrassing te wachten, welke wij met heel plezier in ontvangst namen.

Na een donderende bliksemsnelle rondleiding (we hadden echt perfect weer met elke dag maar 20 minuten regen in de vorm van een keiharde onweersbui) werd het tijd om eens mooie foto’s van de stad te gaan maken….